Stem på klubben i ditt hjerte. Gi din stemme til Norrøna IL

Vi sparker i gang Klubben i mitt hjerte! En halv million kroner skal ut til idrettslag!

Norges idrettsforbund, SpareBank1, P4 og Dagbladet sparker i gang Klubben i mitt hjerte lørdag 13. oktober. Kampanjen deler ut en halv million kroner frem til fredag 26. oktober!

Årets kampanje starter lørdag 13. oktober kl. 00.01 og slutter fredag 26. oktober kl. 12.00. Alle som driver med idrett har én eller flere klubber med en spesiell plass i hjertet. Idrettslaget er grunnsteinen i arbeidet med å skape god aktivitet, positive miljøer, idrettsglede og fellesskap i lokalmiljøene. Under kampanjeperioden for Klubben i mitt hjerte kan alle vi som ønsker å takke våre egne idrettslag, stemme på - og jobbe for - at akkurat vår klubb vinner flere hjerter og kanskje også en pengepremie som kommer godt med.

Norrøna IL er med i trekningen om 10.000 kroner Gi din stemme til Norrøna IL

Man kan stemme på jobb PC, hjemme PC og på mobil.

Klikk inn på denne linken klubbenimitthjerte.no og søk Norrøna IL og gi din stemme!

På forhånd takk!

Med vennlig hilsen Styreleder, Tore Linde